Marjanne Alderliesten

Marjanne Alderliesten

Over mij

Marjanne Alderliesten is beeldend kunstenaar en innovatie- en organisatieadviseur. Ze voert met aandacht en zorgvuldigheid haar werkzaamheden uit. Daarbij combineert ze haar kwaliteiten als beeldend kunstenaar en haar kennis en ervaring met diepgaande veranderingsprocessen. Met haar werk is zij in staat vorm te geven aan essenties en dynamiek.

“Alles is voortdurend in beweging en niets is wat het lijkt te zijn. Ik houd van deze dynamiek. Notities van gedachten. Foto’s van mensen en gebeurtenissen. Beeldmateriaal uit tijdschriften, kranten en het internet. Als ze me aanspreken verzamel ik ze. Associaties en verbanden ontstaan. De meest aansprekende beelden werk ik uit. Ik verbeeld, schrijf, organiseer beweging en interactie. Uitdagen om anders te kijken. Een sfeer creëren om de beweging achter de dingen te kunnen ontdekken. Met mijn werk nodig ik mijn omgeving uit hierover in gesprek te gaan.”

Marjanne Alderliesten (1956)
Geboorte-, woon- en werkplaats: Vlaardingen
Kunstopleiding: Willem de Kooning Academie Rotterdam (1979 – 1983)
Consultancy trainingen: veranderingsmanagement, conceptontwikkeling/begeleiding, projectmatig werken, Human Dynamics ( 2000 - heden)